Сајтот е во изработка

Добродојдовте на нашата веб страна, во моментот работиме на нова страна за подобра услуга кон вас, нашите ценети посетители.

До пуштањето на новата страна, подоле можете да ги добиете информациите како да не конктатирате.

Сајтот е во изработка

Добродојдовте на нашата веб страна, во моментот работиме на нова страна за подобра услуга кон вас, нашите ценети посетители.

До пуштањето на новата страна, подоле можете да ги добиете информациите како да не конктатирате.

Бебел Тојс Лтд Дооел

Бебел Тојс е компанија која се занимава со трговија на високо квалитетни детски продукти и конфекциска облека во Македонија. Од нашите почетоци во 2009 година Бебел Tојс стана една од водечките компании во секторот на детски продукти станувајќи официјален дистрибутер за светските компании: Vtech, Mega Bloks, Mayoral и Hero Baby.

Од 2011 година Бебел одлучи да почне со отварање на свои малопродажни објекти за што оствари соработка со реномираниот Шпански бренд за детска облека “Mayora” како и да почне со продажба на брендирана конфекциска облека за возрасни.

Бебел Тојс Лтд Дооел

Бебел Тојс е компанија која се занимава со трговија на високо квалитетни детски продукти и конфекциска облека во Македонија. Од нашите почетоци во 2009 година Бебел Tојс стана една од водечките компании во секторот на детски продукти станувајќи официјален дистрибутер за светските компании: Vtech, Mega Bloks, Mayoral и Hero Baby.

Од 2011 година Бебел одлучи да почне со отварање на свои малопродажни објекти за што оствари соработка со реномираниот Шпански бренд за детска облека “Mayora” како и да почне со продажба на брендирана конфекциска облека за возрасни.